Producten > Ventilatie af & toevoer-systemen + > Mechanische ventilatie afvoerkanalen

Mechanische ventilatie afvoerkanalen Mechanische ventilatie afvoerkanalen Mechanische ventilatie afvoerkanalen

Mechanische ventilatie afvoerkanalen

 

Omschrijving

De sendzimir verzinkte buizen worden standaard voorzien van hulpstukken met een rubberen EPDM afdichting. De buizen voldoen aan de luchtdichtheids klasse D volgens de kwaliteitsnorm die het Luka hanteert.

Toepassingen

Het systeem is geschikt voor gestapelde bouw bij nieuwbouw en renovatie. Hierbij wordt per verdieping de afvoerlucht verzamelt in een collectief kanaal en naar het dak afgevoerd (zie tek.). Dit kan ook apart per aansluiting naar het dak worden afgevoerd en worden aangesloten op een prefab schoorsteen. 

Voor brandwerende voorzieningen kunnen wij het advies en de benodigde materialen leveren om een veilige installatie af te leveren.

Montage

Belangrijk is de kwaliteit van de toe te passen materialen, maar belangrijker nog is het op een juiste wijze monteren van deze materialen en dat dit voldoet aan alle geldende eisen. Dit kan worden verzorgd door onze ervaren en gekwalificeerde monteurs.

Advies

Mocht u een persoonlijk advies of een diameter berekeningen willen opvragen of andere informatie willen ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Daarbij is vaak een simpele schets al voldoende om u van een degelijk advies te voorzien.