Producten > Rookgasafvoer systemen + > Inspectie CLV systeem Renovatie

CLV systeem
Inspectie CLV systeem Renovatie Inspectie CLV systeem Renovatie Inspectie CLV systeem Renovatie

Inspectie CLV systeem Renovatie

CLV (Combinatie Luchttoevoer Verbrandingsafvoer)

 

Inspectie (HD kwaliteit camera)  en  een onafhankelijk advies van een bestaand CLV systeem.

Het CLV systeem heeft zich de afgelopen 25 jaar bewezen als een uiterst veilig en betrouwbaar systeem om de rookgasafvoer en luchttoevoer voor de CV-ketels te transporteren.

Op dit moment zijn veel bestaande VR en HR CV-ketels, die aangesloten zijn op een CLV systeem, toe aan vervanging. Dan rijst de volgende vraag, wat te doen met het bestaande CLV systeem? is deze nog wel geschikt en bruikbaar voor de nieuwe HR ketels?  Veel CLV systemen blijken in de praktijk weinig slijtage te hebben ondervonden van het gebruik van de oude VR-ketel en zijn dus nog prima te hergebruiken. Belangrijk is dat er bij het hergebruiken van het CLV systeem een inspectie plaats vind om zo te bepalen welke aanpassingen er nodig zijn om de nieuwe HR-ketel veilig te kunnen aansluiten.

Inspectie en onafhankelijk advies voor bestaande CLV systeem.

Meap kan dit hele traject voor een Vve, woningbouwvereniging of installateur verzorgen:

De specialist van het CLV systeem

Meap is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in adviseren en monteren van Rookgasafvoer systemen waaronder het CLV systeem.  
MEAP is een no-nonsense bedrijf en heeft deze specifieke kennis en ervaring in huis om samen met de klant tot de juiste systeem keuze te komen. Veiligheid en comfort voor de eindgebruiker staan hierin centraal.