Producten > Rookgasafvoer systemen + > Induvidueel Rookgasafvoer IRL-systeem

Individueel rookgasafvoer IRL-systeem Individueel rookgasafvoer IRL-systeem Individueel rookgasafvoer IRL-systeem

Individueel rookgasafvoer IRL-systeem

Rookgas afvoer

Individuele Rookgas afvoer & Luchttoevoer kanalen

Omschrijving rookgas afvoer

Hierbij worden de rookgas & luchttoevoer van de CV-ketel  apart naar buiten gebracht en aangesloten op een prefabschoorsteen of dakdoorvoer. De rookgas wordt uitgevoerd in dikwandig aluminium en de luchttoevoer in kunststof beluchtingsbuis.

Veiligheid rookgas afvoer

De Rookgasafvoeren worden volgens de geldende strenge normen gemonteerd met een toevoeging van een extra klembeugel bij de verbindingen. Deze extra klembeugel voorkomt het los raken van de rookgas verbinding maar zorgt wel voor voldoende expansie bij de tempratuur verschillen in de aluminium rookgasafvoer.

Ook voor de brandwerende voorzieningen kunnen wij het advies en de benodigde materialen leveren om een veilige installatie af te leveren.

Toepassingen rookgas afvoer

Het systeem is geschikt voor nieuwbouw en renovatie van gestapelde bouw (appartementen)

Opname ter plaatse van de Rookgas afvoer

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw specifieke situatie is het mogelijk dat wij dit ter plaatse komen opnemen en aan de hand van deze gegevens  een complete offerte kunnen uitbrengen, zeker bij renovatie klussen is dit zeer aan te raden omdat dit vaak wat complexer is.

Montage rookgas afvoer

Belangrijk is de kwaliteit van de toe te passen materialen, maar belangrijker nog is het op een juiste wijze monteren van deze materialen en dat dit voldoet aan alle geldende eisen. Dit kan worden verzorgd door onze ervaren en gekwalificeerde monteurs.

Advies in rookgas afvoer

Mocht u een persoonlijk advies of een diameter berekeningen willen opvragen of andere informatie willen ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Daarbij is vaak een simpele schets al voldoende om u van een degelijk advies te voorzien.