Producten > Rookgasafvoer systemen + > Combi Rookgasafvoer VLR-systeem

Combi Rookgasafvoer VLR-systeem Combi Rookgasafvoer VLR-systeem Combi Rookgasafvoer VLR-systeem

Combi Rookgasafvoer VLR-systeem

 

Collectief Rookgasafvoer-systeem 

Omschrijving rookgas afvoer

Het VLR-systeem is een verzamel kanaal van rookgasafvoeren die naar het dak worden afgevoerd. De luchttoevoer kan via een gecombineerd kanaal worden aangevoerd maar kan ook individueel uit de gevel worden gehaald.

Kleine diameters rookgas afvoer

Door de kleine diameters is het systeem kostenbesparend en overal makkelijk toepasbaar omdat de benodigde ruimte beperkt is. De diameters worden door ons in overleg met de ketel fabrikant bepaalt.

Toepassingen rookgas afvoer

Het systeem is geschikt voor gestapelde nieuwbouw en renovatie het laat zich makkelijk monteren. De speciale dakuitmonding is te combineren met een prefab schoorsteen.

Ook voor de brandwerende voorzieningen kunnen wij het advies en de benodigde materialen leveren om een veilige installatie af te leveren.

Montage  rookgas afvoer

Belangrijk is de kwaliteit van de toe te passen materialen, maar belangrijker nog is het op een juiste wijze monteren van deze materialen en dat dit voldoet aan alle geldende eisen. Dit kan worden verzorgd door onze ervaren en gekwalificeerde monteurs.

Advies rookgas afvoer

Mocht u een persoonlijk advies of een diameter berekeningen willen opvragen of andere informatie willen ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Daarbij is vaak een simpele schets al voldoende om u van een degelijk advies te voorzien.

Het systeem voldoet aan Europese en Nederlandse eisen (NEN-EN1856)