Producten > Rookgasafvoer systemen + > CLV Systeem

CLV Systeem CLV Systeem CLV Systeem

CLV Systeem

CLV (Combinatie Luchttoevoer Verbrandingsafvoer)

Omschrijving CLV systeem

Het CLV systeem is een betrouwbaar en een uitermate veilig systeem voor het afvoeren van de rookgasafvoer van CV-ketels. Dit ontstaat omdat de luchttoevoer om de rookgas wordt toegevoerd en als een soort schil om de rookgas heen zit (Concentrisch).

Kleine diameters CLV systeem

Door de kleine diameters is het CLV systeem kostenbesparend en overal makkelijk toepasbaar omdat de benodigde ruimte beperkt is. De CV-ketel dient geschikt te zijn voor een overdruk- situatie en diameters van het CLV systeem worden door ons in overleg met de ketel fabrikant bepaalt.

Toepassingen CLV systeem

Het CLV systeem is geschikt voor gestapelde nieuwbouw en renovatie het laat zich makkelijk monteren. De speciale dakuitmonding is te combineren met een prefab schoorsteen in een RAL kleur.

Ook voor de brandwerende voorzieningen kunnen wij het advies en de benodigde materialen leveren om een vellige installatie af te leveren.

Montage CLV systeem

Belangrijk is de kwaliteit van de toe te passen materialen bij het CLV systeem, maar belangrijker nog is het op een juiste wijze monteren van deze materialen en dat dit voldoet aan alle geldende eisen. Dit kan worden verzorgd door onze ervaren en gekwalificeerde monteurs.

Advies CLV systemen

Mocht u een persoonlijk advies of een diameter berekeningen willen opvragen van het CLV systeem of andere informatie willen ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Daarbij is vaak een simpele schets al voldoende om u van een degelijk advies te voorzien.

Het CLV systeem voldoet aan Europese en Nederlandse eisen (NEN-EN1856)

 

Specialist van het CLV systeem.