Producten > Prefab schoorstenen + > Prefab schoorsteen

Prefab schoorsteen Prefab schoorsteen Prefab schoorsteen

Prefab schoorsteen

 

Ontwerp & design van Meap prefab schoorsteen

Van prefab schoorstenen of dakuitmondingen wordt vaak vergeten dat deze op een prominente plaats van een gebouw of huis staat en dus gezichts bepalend zijn. Vaak worden er veel losse doorvoeren toegepast of een standaard dakuitmondingen terwijl deze geen meerwaarde zijn voor het gebouw. Wij kunnen samen met u een passende prefab schoorsteen samenstellen die de juiste voorzieningen, afmetingen en kleurstelling heeft en een geheel gaat vormen met het gebouw.

Uitvoeringen prefab schoorsteen

De prefab schoorstenen zijn te combineren met:

- Rookgasafvoer & Toevoer CV-ketel
- Mechanische ventilatie afvoeren
- Riool ontluchting
- WTW afvoeren & toevoeren 
- Openhaard afvoer
- Speciale doorvoeren

De plakplaten worden standaard geïsoleerd om condensvorming tegen te gaan.

Voor schuine daken worden er indekkers toegepast die voorzien zijn van lood of loodvervangend materiaal (milieu Vriendelijk).

De prefab schoorsteen kan in elk gewenste RAL-kleur worden uitgevoerd of kan worden voorzien van kunststof steenstrips die niet van echte stenen zijn te onderscheiden.

Speciaal voor de openhaard uitmondingen is er een Plug & play schoorsteen ontwikkeld die kan worden voorzien van steenstrips, of elke gewenste RAL kleur.

Kwaliteit prefab schoorsteen Meap

Deze schoorstenen worden zoveel mogelijk uit milieu vriendelijke grondstoffen vervaardigd waarbij een lange levensduur gegarandeerd wordt.

Advies prefab schoorsteen Meap

Mocht u een persoonlijk advies of of andere informatie willen ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Daarbij is vaak een simpele schets al voldoende om u van een degelijk advies te voorzien.

 

Oa leverancier van