Producten > Openhaard + > Openhaard kanalen

Openhaard kanalen Openhaard kanalen Openhaard kanalen

Openhaard kanalen

 

Geïsoleerde dubbelwandige RVS  openhaard kanalen 

 

Kwaliteit & veiligheid

Deze top kwaliteit RVS kanalen hebben een zeer lange levensduur en garanderen een veilige stookomgeving daarom geven wij 25 jaar garantie. De buitenmantel is gemaakt van 0,5 mm dik RVS 304, de binnenmantel van 0,5 mm dik RVS 316 L. De isolatie bestaat uit 25 mm dikte Rockwool schalen, met een gewicht van 100 kg/m3. Het grote voordeel van deze constructie is, dat de binnenmantel geen brug vormt met de buitenmantel. Hierdoor is de pijp ook in te korten. De kanalen  zijn eenvoudig  te monteren en voldoen aan alle veiligheidseisen en voorschriften die momenteel gelden.

Openhaard kanalen  Meap.

Meap verkoopt de openhaard kanalen niet via internet. Meap wil weten wat er met de openhaard kanalen gebeurt, om zo veilige stook omgeving te Creëren voor de eindgebruiker. Een situatie schets of foto is al voldoende om te bepalen welke onderdelen er nodig zijn, en welk advies daarbij hoort.

Toepassingen openhaard kanaal

De kanalen zijn geschikt voor:
Openhaard, houtkachel, pelletkachel,gaskachel en oliestook.

Uitmondingen

De uitmonding van het kanaal verdient extra aandacht om een goede trekkende werking te garanderen. Hiervoor hebben wij diverse  oplossing voorhanden waarbij de esthetiek niet uit het oog wordt verloren.

Plug & play schoorsteen voorzien van steenstrips.

Deze schoorsteen is makkelijk te monteren en niet te onderscheiden van een gemetselde schoorsteen. De schoorsteen is opgebouw uit duurzame materialen en in diverse kleur samenstelling te krijgen, vraag naar de mogelijkheden. (binnenkort meer info op de site)

Montage

Belangrijk is de kwaliteit van de toe te passen materialen, maar belangrijker nog is het op een juiste wijze monteren van deze materialen en dat dit voldoet aan alle geldende eisen. Dit kan worden verzorgd door onze ervaren en gekwalificeerde monteurs.

Advies openhaard kanaal

Mocht u een persoonlijk advies of een diameter berekeningen willen opvragen of andere informatie willen ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Daarbij is vaak een simpele schets al voldoende om  u van  een degelijk advies te voorzien.